lørdag 30 maj 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Drømmer du også om mere frihed i livet?

sponsor freedom

Hvad er frihed for dig? At du kunne leve det liv, du ønsker? At realisere dine drømme? At være fri og ubegrænset? Frihed er en grundlæggende menneskelig følelse, som fylder kroppen med endorfiner og ansigtet med smil.

Måske husker du, den dag, du første gang mærkede friheden strømme gennem din krop. Det kan være, det skete, første gang du var oppe at flyve? Eller da du flyttede hjemmefra og stod på egne ben i den store verden på en helt ny måde? Du har sikkert dine helt egne minder, som er knyttet sammen med den sprudlende følelse af frihed.

Når du ikke føler dig fri
Men friheden kan være på lånt tid. Den kan komme og gå, og sommetider betyder dine livsomstændigheder, at friheden føles meget langt væk. Der kan være mange grunde til, at du i perioder føler dig indskrænket, eksempelvis på grund af forpligtelser, økonomi eller sygdom, men det betyder ikke nødvendigvis, at det er for evigt. Hvis du sidder fast i en livsbane, hvor du føler dig låst, kan det godt betale sig at stille dig selv nogle grundlæggende spørgsmål, så du kortlægger årsagen til dine følelser. I denne forbindelse kan det være vigtigt at finde ud af, om den manglende frihedsfølelse primært er et resultat af ydre eller indre omstændigheder.

En rejse for friheden
En rejse kan betyde mange ting. Hvis din følelse af at være ufri primært handler om ydre omstændigheder, kan du, hvis det er muligt, overveje at trække stikket og rejse ud. Når du flytter dig rent fysisk, kan du også flytte dit perspektiv. Tag eksempelvis et hurtigt billån, og giv dig selv friheden til at køre ned gennem Europa. Handler ufriheden derimod om en indre følelse, kan du overveje redskaber som yoga eller meditation, som kan hjælpe dig til at finde ro og slutte fred med en vanskelig livsomstændighed.

OBS: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har lavet en informationsside om forbrugslån: (Se her før du tager et forbrugslån)

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: