lørdag 30 maj 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Skal din næste flytning være afslappet og rolig?

sponsor boxit flytning

At flytte kan være en hektisk begivenhed, da der som regel er mange ting, der skal være styr på og mange ting, som skal tages stilling til både før, under og efter flytningen. Forinden en flytning er det særligt planlægning, der stilles krav til i forhold til at få styr på alt fra lejekontrakter til afmeldelse af abonnementer. Under flytningen skal der styr på alt fra flyttekasser, bølgepap og bobleplast.

Desuden skal der findes bil og trailer til at stå for selve flytningen. Hvis du vil opleve en rolig og afslappende flytning, er der flere ting du kan overveje.

Er du til gør-det-selv-flytning?
Hvis du gerne vil spare penge på dyre flyttemænd og flyttefirmaer, kan du vælge at stå for enten hele flytningen eller dele af flytningen selv. Vil du gerne selv have en finger på pulsen undervejs, kan du vælge løsningen med en flyttecontainer. Flytningen med en flyttecontainer foregår på den måde, at en lastbil kommer forbi og placerer containeren på din grund eller nær din lejlighed. Efterfølgende kan du i dit eget tempo pakke dine ting ordentligt ned og placere dem i containeren. Når du er færdig med at pakke ned, vil containeren blive afhentet og fragtet til din nye adresse, hvor du kan pakke og ud flytte ind, som det passer dig.

Skal du flytte ud, inden du kan flytte ind?
Flytning kan som nævnt være hektisk, og man kan komme i en situation, hvor du skal flytte ud af din nuværende bopæl, inden du kan flytte ind i det nye. Det betyder, at der vil være en periode, hvor du ikke har noget sted at gøre af alle dine ting. Her kan du vælge en løsning med mulighed for at kombinere flytning med opbevaring, så du slipper for postyret med at pakke dine ting på ny.

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: