Find den rette ejendomsmægler til dit boligsalg

sponsor flyjura maegler 2

Dét at sælge sin bolig kan være en meget stor beslutning, som kan have stor betydning såvel personligt som økonomisk. Det vil for de fleste privatpersoner formentlig være en af de største transaktioner, som man kommer til at have. Derfor er det også vigtigt, at man finder den helt rette ejendomsmægler til formålet.

Boligsalg i hele landet
Odense er en attraktiv by som Danmarks tredje største by. Samtidig er byen også under stor vækst, hvilket blot er med til at hæve efterspørgslen på boligmarkedet. Byen byder på en række forskellige muligheder herunder både et sprudlende kulturliv samt gode universitetsmuligheder, hvorfor byen kan være relevant for både unge og gamle.

Uanset hvor du bor, og er du på jagt efter den bedste ejendomsmægler, har de hos mæglerinfo.dk gjort jagten på den helt rette mægler meget nemmere. På siden finder du forskellige mæglere, som alle er vurderet ud fra kundeanmeldelser samt antal solgte boliger. Derudover er de også vurderet ud fra prisnedslag, salgsrater og meget mere. På denne måde kan man som sælger nemt få et overblik over, hvilken ejendomsmægler i ex. København, Odense eller Århus der er den bedste for netop din situation og din boligtype. Du kan nemlig ved at vælge, hvorvidt det er en ejerlejlighed, en villa, et rækkehus eller et liebhaveri nemt få tildelt bud på de bedste ejendomsmæglere for netop din boligtype i dit område.

Bor du i udkantsdanmark – og har banken sagt nej?
I visse områder af landet er bankerne tilbageholdende med at yde realkreditlån eller banklån til køb af bolig – det kan ramme dig hvis du skal sælge din bolig på landet. Derfor kan du forberede et godt boligsalg ved at snakke med mægleren om købers muligheder for at finansiere gennem et pantebrevslån hos pantebrevs-udlånere. Det var i gamle i dage forbundet med ågerrenter og urimelige lånevilkår, men er i dag en udbredt mulighed for købere der ikke godkendes af banken af forskellige årsager, herunder placering af den ønskede bolig.

Få mest muligt ud af dit boligsalg
Der er en række punkter, som man som boligejer og kommende sælger kan forholde sig til for at få mest muligt ud af sit boligsalg. Man kan selv gøre en stor indsats for at motivere sin ejendomsmægler til at lave en god vurdering og sætte en god pris på boligen. Dette starter allerede ved mæglerens første besøg i bolig, hvor man selv kan sørge for at have klargjort bolig, således at den i mæglerens øjne kan være mest mulig værd. Her kan det både være relevant at friske boligen på ved små reparationer, hvis der er behov for dette, ellers kan en klat maling også gøre underværker. Derudover er det altid en god idé at sørge for at få boligen til at fremstå bedst muligt, dette kan man nemt selv gøre ved små enkelte tiltag såsom at rengøre boligen, pudse vinduerne og rulle garnierne fra, så boligen fremstår så lys som muligt. Det er derudover altid en god idé at sætte friske planter eller blomster frem samt at lufte ud.

Desuden er det en god ide, at man får flere ejendomsmæglere til at lave en vurdering af boligen. Der kan være stor forskel på, hvordan de enkelte ejendomsmæglere laver en ejendomsvurdering, og man bør derfor indhente flere forskellige boligvurderinger, og det er en god idé at hente mindst tre forskellige tilbud fra sine lokale ejendomsmæglere for at få nogle realistiske bud. Det er derudover også klogt selv at vurdere ejendomsmægleren personligt. Til dette kan man fokusere på forskellige punkter. Man kan eksempelvis vurdere, hvor punktlig, proaktiv og forberedt mægleren er. Desuden kan man også tage et kig på, hvor erfaren mægleren er på området, boligtypen og målgruppen.

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk