Inspiration til boligen efter renovering

living roomLeder du efter nyt boliginteriør til din bolig efter en renovering? Få inspiration her 

Der er mange ting at se til op til en renovering, og der er mange ting at se til bagefter en renovering. Bor du i et hus af ældre dato, kan det være på tide at renovere det, men det kan være svært at få taget sig sammen til at tage det første skridt. En stor renovering af huset er nemlig ikke billig, og det er typisk også tidskrævende. Står du og leder efter nyt boliginteriør til din bolig efter renoveringen, så kan du få inspiration til det her, så du kan være på forkant, når der skal indrettes på ny.

Renovér i stil med huset 
Før huset bliver renoveret, har det en bestemt stil, og derfor får det også en ny stil, når det er blevet renoveret. I dag renoverer man med moderne tiltag og i rene linjer, og den danske indretningsstil er som regel elegant og simpel. Når du skal indrette dit hjem efter renoveringen, så bør du overveje, om du vil renovere i stil med huset, eller om du har lyst til at gøre noget anderledes. Er du til elegante og simple møbler, så kan du se alt fra Egon Eiermann på nettet, som laver simple men elegante og tidsløse møbler. I takt med de simple møbler kan man indrette med spejle, som kan få rummene til at virke større og mere åbne. Find udvalget fra AYTM via linket. 

Det kan være en god idé at søge inspiration på nettet, hvis man er i tvivl

Når man har stået i renoveringsstøv og rod i mange måneder, kan det være svært at skulle forholde sig til at skulle indrette huset på ny. Derfor kan det være en god idé at søge inspiration på nettet, hvis du er i tvivl om, hvordan du vil indrette huset. Se mere på www.roomformore.dk

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk