Sådan får du en bedre nattesøvn, hvis du er bosat i København 

sponsor gardinbussenDer er mange fordele ved at bo i en stor by som København, men ikke når det kommer til søvn. Her kommer den konstante larm og de blinkende lys os nemlig langtfra til gode, og formår du ikke at få gjort noget ved disse problematikker kan det rigtigt hurtigt komme til at ødelægge din nattesøvn. En dårlig nattesøvn kan på sigt både være dårlig for dit humør og helbred, så du kan med fordel læse med her.

Åben et vindue når du sover, men anvend samtidig ørepropper 

Mange mennesker foretrækker at sove med et vindue åbent, og dette er faktisk helt naturligt, idet det hjælper en til at sove bedre. Men er du bosat i en by kan dette hurtigt blive en udfordring, da et åbent vindue også lukker mere larm ind. For stadig at kunne opnå det gode indeklima du får når du sover med et åbent vindue, kan du med fordel kombinere et åbent vindue med ørepropper, for at tage toppen af støjen, der selv om natten hele tiden findes i København.  

Gør din søvn bedre ved at sørge for der er helt mørkt i dit soveværelse 

Menneskekroppen er fantastisk, den har nemlig en del mekanismer som begynder når vi befinder os i et mørkt rum. Derfor kan det være en fordel hvis du har problemer med din nattesøvn, at du sørger for der er helt mørkt i dit soveværelse inden du ligger dig til at sove. Dette kan du blandt andet gøre ved at følge strømmen, overalt man går ser man nemlig lige nu plissegardiner i København, og dette er der en god grund til, det er nemlig en god billig løsning når det kommer til at få mørklagt et rum. Overvejer du selv at få opsat plissegardiner kan du læse mere her; bestil-gardinbussen.dk

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk