Hvordan skaber du dit drømmekøkken?

aubo partnerHvis du er utilfreds med dit køkken og ønsker dig et nyt, hvor skal du så egentlig lige starte henne? Det er et omfattende projekt, der til gengæld kan være rigtig sjovt, spændende og ikke mindst rigtig tilfredsstillende, når det er færdigt.

Vurdér dine behov og ønsker 

 Når du gerne vil have et nyt køkken, er du nødt til at vide, hvad det er, du ønsker dig. Her kan det være en rigtig god idé at tage udgangspunkt i dit nuværende køkken. Hvis du kigger grundigt på det, kan du ud fra det komme frem til, hvad du gerne vil have lavet anderledes i dit nye køkken. Har du brug for mere bordplads? Er du træt af dine overskabe? Eller savner du noget mere siddeplads i køkkenet? 

Tag ud i forretninger og få inspiration

 Når du bare sidder derhjemme, kan det være svært at vide, hvad du faktisk ønsker dig, når det drejer sig om stil og design. Det er umuligt at tænke sig til alle de forskellige køkkener, der findes i dag. Derfor kan det hjælpe rigtig meget at tage ud i noget forskellige forretninger for at få noget inspiration. Du kan også sagtens gøre det på nettet, men når du kommer ud og ser køkkenerne fysisk, er det som om, at du får en lidt bedre idé om, hvad du gerne vil have. Find køkken-inspiration hos AUBO f.eks. 

 Undgå at gå på kompromis 

Det er aldrig billigt at lave nyt køkken. Dog kan det gøres i mange forskellige prisklasser. Når du gerne vil lave nyt køkken, kan du godt tænke på at spare penge nogle steder, men det er lige så vigtigt, at du ikke går for meget på kompromis. Når du endelig laver nyt køkken, skal det også være, lige som du ønsker det. Derfor er det nogle gange bedre at bruge lidt ekstra penge på de rette løsninger. 

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk