Inspiration til at få en bedre økonomi

moneybankerFra tid til anden kan det knibe med at få økonomien til at hænge sammen. Dette skyldes som regel, at du ikke har overblik over, hvad dine penge bruges til. Heldigvis findes der masser af gode råd til at få en bedre økonomi, som du kan nyde godt af. Dette er uanset, om du har minus på kontoen, et stramt budget eller en stor opsparing. 

Alle kan drage nytte af at tage et kritisk blik på deres økonomi fra tid til anden for at se, hvor der er plads til forbedringer. Mangler du inspiration til, hvordan du netop skaber en bedre økonomi, er du landet det rette sted. I denne artikel får du nemlig nogle bud på, hvordan du kan få en bedre økonomi. 

Lån penge til de bedste priser

Flere gange i løbet af livet er det nødvendigt at låne penge. Dette kan enten være til at starte virksomhed op, købe dit drømmehus, købe en ny bil eller lignende. Uanset grunden til at optage et lån er det ikke gratis at låne penge. Faktisk kan det hurtigt blive en rigtig dyr affære, hvis du ikke gør dit research-arbejde godt nok. 

Der er stor forskel på, hvor mange penge låneudbyderne tager for renter, oprettelsesgebyrer og andre gebyrer. Dette kan være uoverskueligt at danne et overblik over, og derfor ender mange med blot at låne penge hos den første udbyder, de støder på. Dog findes der gode muligheder for netop at finde de billigste lån. Lån penge online, og brug en sammenligningsside til at finde det bedste lån, hvis du er på udkig efter at låne penge. 

Sammenligningssider sørger for at foretage en sammenligning af lån fra forskellige låneudbydere. Her bliver der ikke lagt skjul på de lånte penges udgifter – derimod vil alle udgifter blive indregnet. Herved får du som bruger mulighed for at se, hvad det reelt set koster at låne penge hos de forskellige låneudbydere. Sammenlign lån ved at indtaste periode, beløb og lignende, hvorefter du får en oversigt over de billigste låneudbydere. 

Overvejer du at omlægge realkreditlån? Så læs med her

Gennemse mobiltelefoni, internet og tv årligt 

Husstandens mobilabonnementer, internet og tv er som regel udgifter, der trækkes helt automatisk fra kontoen. Dette er selvfølgelig godt, da du herved er sikker på at betale regningerne til tiden. Men hvornår har du sidst taget et reelt kig på, hvor meget du egentlig betaler? Og hvad de andre udbydere på markedet tilbyder? 

Det er sikkert længe siden, du sidst har gjort dette. Faktisk bør du undersøge dine muligheder for mobiltelefoni, internet og tv mindst en gang om året. Kontakt forskellige udbydere for at høre om deres tilbud, muligheder og priser – måske du er heldig at få billigere løsninger, som måske endda er endnu bedre. 

Det samme gør sig gældende for forsikringer, hvor du også har gode muligheder for at spare penge. En anden god mulighed for at spare penge på dine forsikringer er ved at samle alle dine forsikringer hos ét forsikringsselskab. Herved får du ofte gode samlerabatter – og dette kan faktisk spare dig for 5.000 kroner om året eller mere. 

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk