Gør det selv i haven

motion online romsmagningHvis du elsker din have, men ikke har noget som helst forstand på det, så må du ikke fortvivle. Der er hjælp, råd og vejledning at hente. Heldigvis har vi vores alle sammens elskede internet. Som du i forvejen sikkert ved, er internettet en fantastisk vejledning.

Dette gør sig også gældende, når det kommer til projekt have. Hvis du slet ikke har nogen som helst ideer og inspiration til din have, så brug endelig noget tid på at finde din stil og dine ønsker. Ejer man en smuk have, har man også lyst til at bruge den, når solen skinner. 

Tænk på træer, buske og planter 

Overvej hvor henne du vil have plantet en hæk, en busk, en blomst eller lavet bede. Overvej hvilke materialer du skal bruge for at opnå det ønsket resultat. Det er heller ikke sikkert det kun er disse ting, der er med i dine overvejelser, for hvordan ser din græsplæne egentligt ud? Er du helt ude af stand til at finde noget inspiration, kan du med stor fordel besøge denne side. Gå fra en kedelig og trist have til en smuk og livlig have. Når du har blomster, planter og træer, har du også dyr og insekter. Så hvis du vil have honning på dit brød så hjælp bierne på vej. 

Hyggekroge og havemøbler 

Noget af det der er med til, at skabe harmoni og hygge i haven kan blandt andet være små hyggekroge og hyggehjørner. Brug gerne hængekøjer, solbænke, haveborde og havestole rundt omkring. Der bør være et stabilt underlag, der hvor møblerne skal stå. Læn dig tilbage, nyd solen, tag en god bog eller noget andet hyggeligt med derud. En have skal og bør være et frirum. Der er højt til himlen, og ikke så langt at falde. Denne energi og stemning er ren wellness til og for sjælen. 

Det er okay at nyde en kold drink, men hvorfor gøre det alene?

Når du har fået lavet din drømmehave, bør du også fejre det. Inviter nogle gæster til en hyggelig eftermiddag, og tilbyd dem gerne en omgang romsmagning. Der findes utallige forskellige slags rom. Rom er de senere år blevet et kæmpe hit, og det er lige så meget en fin og tøsedrink som det er drinksene til herrebordet. Dette gør at en havefest med romsmagning er for alle - dog ikke de helt unge mennesker.

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk