Hvornår giver det mening at tage et banklån?

sponsor fair laanEr du på jagt efter en ny bolig, en ny bil eller en anden stor ting, der er langt fra gratis? Så kan det være, at du er nødt til at tage et lån for at kunne få fingrene i det. Det er nemlig de færreste, der har nok penge stående på deres konto, til at de uden videre kan gå ud at købe en ny bolig eller en lignende stor investering.

At du ikke på stående fod har nok penge på din konto til at kunne betale bilen, boligen, eller hvad det nu måtte være, betyder heldigvis ikke, at du skal afholde dig fra at købe det. 

Du kan nemlig tage et lån, der kan give dig flere penge mellem hænderne, så du kan gøre dine drømme til virkelighed.

Banklån eller online forbrugslån?
Der er mange måder, du kan tage lån på, og der skelnes blandt andet mellem et online forbrugslån og banklånet, der enten kan tages online eller i banken. 

Tit er det billigst at tage et online forbrugslån, men du kan også sagtens finde billige banklån, som er særligt velegnede, når du skal låne et større beløb. 

Derudover er der andre fordele forbundet med banklånet, hvorfor det er en god idé at overveje denne type lån.

Lav rente med banklånet
En af de største fordele ved banklånet er, at du kan få en lav rente. Dette skyldes, at du ved et banklån skal stille sikkerhed for lånet, og derfor løber banken ikke en særligt stor risiko, når de låner penge til dig. 

Når du beslutter dig for, hvilket lån du vil tage, er det dog ikke kun renten, du skal overveje, da der er andre faktorer, som også spiller en vigtig rolle for prisen på lånet. Dette gælder for eksempel lånets ÅOP, som står for Årlige Omkostninger i Procent.

Sammenlign banklånene
Du kan finde det Billigste banklån ved at lave en sammenligning af de mange muligheder for banklån og på den måde finde frem til det mest hensigtsmæssige. Med en sammenligningstjeneste som Fair-laan.dk bliver det nemt at sammenligne lånene på blandt andet følgende parametre:

  • Lånebeløb
  • Pris (renter og ÅOP)
  • Løbetid
  • Svar- og udbetalingstid
  • Krav og betingelser

Du kan altså hurtigt gennemskue, hvilke lån der er værd at kigge nærmere på, og hvilke der ikke er noget for dig.

Indhent flere tilbud
Der er et stort antal låneudbydere, og det er nogle helt forskellige lånevilkår, de kan tilbyde dig. Derfor er det som regel klogest at undgå bare at vælge det første tilbud, du får, men i stedet at indhente tilbud fra flere banker. 

På den måde kan du finde det tilbud, der har de laveste omkostninger, og som altså vil være det billigste og bedste. 

En låneansøgning er uforpligtende, og det er først, når du har underskrevet en låneaftale, at du hæfter for noget. Med andre ord er der ingen grænser for, hvor mange tilbud du kan indhente, så det er bare om at ansøge hos flest mulige låneudbydere.

 

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk