søndag 27 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Sådan kan du styrke dine kompetencer og udvide din virksomhed 

kurser 94billedeHvis du er virksomhedsejer, er du helt sikkert altid fokuseret på, hvordan du kan nå meget mere i hverdagen og hvordan du kan få din virksomhed til at vokse i et højere tempo. Rigtig mange vil gerne udvide og få langt mere succes, og det er en rigtig god ting at fokusere på som virksomhedsejer. 

Der findes mange forskellige måder, du kan gøre det på, og i denne artikel vil vi gerne se nærmere på, hvad du selv kan gøre for at styrke dine kompetencer, ligesom vi også vil se på, hvordan du kan komme i kontakt med nye kunder, som du endnu ikke har tænkt på.

Styrk dine kompetencer med kurser 
Som virksomhedsejer er det vigtigt, at du altid har en finger på pulsen og ved, hvad der sker inden for dit område. Alt kan ændre sig rigtig hurtigt, og her er det vigtigt at følge med. Hvis du ikke formår at følge med, vil andre komme ind og overtage markedet om nogle år, og det skulle helst ikke ske. 

Det er derfor vigtigt, at du altid holder dig nysgerrig og er klar på at lære en masse nyt om livet og verden, ligesom at du er opsøgende med henblik på at suge viden til dig og blive dygtigere inden for dit felt. 

Der findes rigtig mange forskellige steder, hvor du kan tage nogle gode og relevante kurser inden for alting, og det er noget, du bør sætte tid og budget af til. Når du tager på kursus, får du en skræddersyet forklaring om noget, der kan være med til at gavne din virksomhed mere, end du aner. 

Der findes for eksempel Excel kurser, hvor du kan lære alt om Microsoft Excel. Det er et program, som de fleste ikke giver så mange tanker til, da det ”bare” er et regnesystem. Men Excel kan virkelig blive en vigtig hjørnesten i din virksomhed, da programmet kan håndtere data på en unik måde, når du forstår at kode og arbejde korrekt med det – og det er præcis det, du lærer på et kursus i Excel. 

Find kunder over hele verden 
Hvis du er rigtig dygtig inden for dit område, men du ikke føler, at det danske marked er stort nok til dig, kan det være en god idé at kigge mod udlandet. Der findes masser af virksomheder verden over, der har brug for dine kompetencer, og derfor er det vigtigt at finde ud af at komme i kontakt med dem. 

Noget af det, der skræmmer folk mest ved at skulle have kunder fra udlandet er den sprogbarriere, der opstår. Vi er jo ikke mange, der taler dansk, og derfor vil du skulle finde en måde, du kan formulere og kommunikere på et fremmedsprog.  

iblsprog.dk kan du finde en masse hjælp til et hav af forskellige sprog, så du kan komme ud til en bredere kundekreds. Det kan blandt andet være gennem sprogkurser eller hjælp til oversættelse på det sprog, din kunde taler. 

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

DEBAT: