onsdag 2 december 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Ørestad med i seneste bind fra Trap Danmark

oerne kanalen trap danmark34 binds-bogværket om Danmark udkommer med to nye bind om København, og her er der også noget at hente om Ørestad.

Læs mere ... Kultur

Ørestads kulturaktører kæmper med de nye restriktioner

celine dion couragetour2019 PhotosBrianPurnellKulturaktørerne i Ørestad har travlt i disse dage med at tilpasse sig de nye coronarestriktioner og ændre deres kulturprogrammer. Men mange arrangementer kan stadig gennemføres med mundbind og afstandskrav.

Læs mere ... Kultur

Ørestad får sin egen fotokalender

naturpark birkeskov april kirsten degnGårdbutikken COBRAcph har bedt 12 lokale fotografer om at komme med deres bedste bud på ´Ørestad 2020´. Resultatet kan ses i en ny fotokalender.

Læs mere ... Kultur

Ørestadsforfatter: "Jeg er godt klar over, at der er mange skrivende folk her i området"

peer lund 0026Peer Lund bor i Radiorækkerne i Ørestad Nord, og har netop fået udgivet romanen 'Fotofatamorgana'. Han er endnu en af de mange Ørestadsforfattere - personligt kender han dog kun Kim Leine. Før Coroana så de Hitchcock-film på en stor skærm i Kims køkken.

Læs mere ... Kultur

Simian klar med næste udstilling

simian piotr lakomy vesselFra på lørdag er kunstkælderen Simian ved Ørestad Station klar med sin anden udstilling efter åbningen i september. Det bliver en soloudstilling med polske Piotr Łakomy.

Læs mere ... Kultur

Sille Trolle synger i Jacobs Corner

signe trolle7. november kan man høre Sille Trolle synge i Jacob Schultz' private lejlighed i spidsen af Bjarke Ingels V-hus.

Læs mere ... Kultur

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: