onsdag 11 december 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Avlu-formand: Den store grønne nabo er ikke nok

kalvebod faelled degn nov2019 aSelv om Ørestad har Københavns største naturormåde som nærmeste nabo, er der behov for mere grønt i bydelen, mener lokaludvalgsformand André Just Vedgren.

Læs mere ... GODT LIV

Hjemløse juletræer bliver økologiske

sundholm juletraessalgSalget af 'hjemløse juletræer' på Sundholm bliver i år bæredygtigt i mere end én forstand. Det efterhånden traditionsrige juletræsmarked supplerer nemlig udvalget af træer med økologiske varianter, så man både kan gøre en forskel for hjemløse, socialt udsatte og miljøet, når man køber sit juletræ.

Læs mere ... GODT LIV

Børneborgmester på glatis

falcons 647614. november havde ishockeyklubben Copenhagen Falcons besøg af Børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen (S), som kom forbi for at høre om samarbejdsprojektet mellem ishockeyklubben og Kalvebod Fælled Skole samt institutionerne Børnehuset Jorn og Lilla Arena.

Læs mere ... GODT LIV

Martin tackler sin sorg ved at blive ved med at sælge fars juletræer

martin fehr therkildsen juletraeer 2019 048Martin Fehr Therkildsen fortsætter det lille firma 'Min Fars Juletræer' efter faderens død. "Han er med i det jeg laver, og det hele er i hans ånd", siger Martin.

Læs mere ... GODT LIV

Naturparken i november

kalvebod faelled degn nov2019 eKlummen om naturens gang i Naturpark Amager, ture på fællederne og oplevelser i og med naturen.

Læs mere ... GODT LIV

Gå med - og lær nye mennesker at kende

jeff priis gaa med oerestad 2019 901Det er ikke fordi beboere har brug for nye intime venskaber, men som bydel har vi behov for at lære hinanden bedre at kende, mener ildsjæl i Ørestad.

Læs mere ... GODT LIV

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme