fredag 10 april 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Bevar lærkesletten

gorm gunnarsenDen store folkelige søgning ud i Amager Fælled og Vestamager under Corona-krisen viser, hvor vigtig bynær natur er for vores velbefindende. 

Læs mere ... Debat

Kommuneplanen skuffer bilisterne i Ørestad

jens kristian luetken 2019I forbindelse med vedtagelsen af den kommende kommuneplan havde Venstre stillet forslag om, at det skal undersøges, om parkeringen i Ørestad kan drives billigere. Det var ærligt talt et ret beskedent ønske, som de fleste burde kunne tilslutte sig.

Læs mere ... Debat

I København er luften den store dræber

badar shahI disse dystre tider er det værd at lægge mærke til lyspunkterne: Luftforureningen i landets største byer er faldet med 40 procent på grund af nedlukningen. Det har Miljøstyrelsen netop meldt ud, og det drastiske fald er faktisk noget, der kan være med til at redde liv.

Læs mere ... Debat

Mimrekortet skal bevares og pensionistrabatten udbygges

henning hyllested el mfProtesterne lykkedes faktisk – sådan da. Movia og DOT-samarbejdet om billetpriserne har trukket sit forslag om at afskaffe pensionistkortet tilbage. De vil først iværksætte ændringerne i det nye år, men opererer dog fortsat med en (langsommere) udfasning af pensionistkortet. Det vender Enhedslisten sig imod.

Læs mere ... Debat

Kan vi tillade os at sige, at København ikke skal vokse befolkningsmæssigt?

klaus mygindI takt med at klimakrisen gør andre steder i verden ubeboelige, må de store nordeuropæiske byer vokse.

Læs mere ... Debat

BØRN- OG UNGEMILJØET I ØRESTAD

safia ullahÅbent brev til Ørestad Gymnasium, Ørestad Skole, By & Havn, SSP Amager og Jesper Christensen (S) og Børne- og ungdomsborgmester: Anmodning om forbedring af børn- og ungemiljøet i Ørestad:

Læs mere ... Debat

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: