onsdag 2 december 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Ny overborgmester med samme stædighed i forhold til parkering i Ørestad

jens kristian luetken 2019Den nu forhenværende overborgmester Frank Jensen var nærmest berygtet for sin modstand mod rimelige parkeringspriser i Ørestad. Enhver kritik blev afvist, og Frank Jensen nægtede at mødes med Ørestads Parkeringsforening på trods af utallige invitationer. 

Læs mere ... Debat

Endelig kommer der bopælspligt på alle nye helårsboliger i København

astrid aller 2017Vi bygger boliger for, at der skal bo mennesker i dem. Men hvis man besøger ejendomsmæglerne i København, ser man af og til en lejlighed med en stor rød bjælke, hvor der står "uden bopælspligt".

Læs mere ... Debat

Kommunen køber giftig undergrund på fælleden

gorm gunnarsenTorsdag 19. november behandlede Borgerrepræsentationen en sag om køb af en grund på Lærkesletten, som By & Havn vil omdøbe til Vejlands Kvarter.

Læs mere ... Debat

Gør København grønnere – plant et træ!

mette annelie rasmussen 2019København skal være en grøn by. Det er der heldigvis mange københavnere, der er enige i, og der er heldigvis også muligheder for, at københavnerne selv kan bidrage til det. 

Læs mere ... Debat

Træk bremsen på marathonbyggeriet i København

badar shahForleden kunne Altinget berette, at mere end 50.000 københavnere overvejer at flytte ud af byen ovenpå coronakrisen. Krisen har for mange åbnet øjnene for værdien af frisk luft og plads.

Læs mere ... Debat

Hjemløse skal ikke sættes på hjemsendelsesydelse!

astrid aller 2017En hjemløs mand går til kommunen og søger kontanthjælp. Men han bliver afvist, og får i stedet den halvt så store integrationsydelse. Hvorfor?

Læs mere ... Debat

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: