Skulderklap til Sara-Lisa

sara lisa wallskog nick vikanderHoldleder Sara-Lisa Wallskog fra Copenhagen Falcons i Ørestad er årets modtager af Amager Vest Lokaludvalgs Skulderklap. Den årlige pris på 25.000 kroner hylder personer, som skaber netværk og fællesskab, og gør en forskel for andre i Amager Vest.

Sara-Lisa Wallskogs navn gik igen i flere af de mange indstillinger til prisen. Og det skyldes hendes helt særlige indsats under corona. For her har Sara-Lisa lagt et stort og afgørende arbejde i at gøre det muligt for skøjte- og i shockeyklubben Copenhagen Falcons at gennemføre både træning og kampe for de 400 medlemmer i Ørestad Skøjtehal. Helt konkret har svensk-fødte Sara-Lisa været bærende drivkraft i at udarbejde og tænke de løsninger der har gjort, at Copenhagen Falcons kan afholde træning og kamp med den maksimale tilladte kapacitet.

Prisen blev overrakt tirsdag eftermiddag af Nick Vikander, medlem af Amager Vest Lokaludvalg. Her sagde han bl.a.:

"I indstillingerne lovpriser forældre, bestyrelsesmedlemmer og andre Sara-Lisa for hendes mesterlige løsninger på Corona-udfordringerne; hun har opdelt hele hallen, samt indgange og omklædningsrum i zoner, så alle kan træne uden at krydse hinanden på tværs af holdene. Og hun har sørget for daglig kommunikation, så ingen har været i tvivl om de nyeste retningslinjer eller tiltag. Alt dette har hun klaret ved siden af sit fuldtidsarbejde og hendes frivillige arbejde i bestyrelsen."

skulderklap 2020 falcons sara lisaHvert år uddeler Amager Vest Lokaludvalg årets ’Skulderklap’ på baggrund af forslag fra folk og foreninger i Amager Vest. Prisen på 25.000 kroner går til at føre det gode arbejde videre.

"Vi har ikke besluttet os for hvad pengen skal bruges til endnu. Men jeg tænker at vi tager det op i bestyrelsen. Det kunne være dejligt at afholde et (coronasikkert) arrangement, hvor vi forkæler medlemmerne lidt. Både børn og voksne har været så tålmodige og samarbejdsvillige her under corona. De fortjener at blive fejret," siger Sara-Lisa.

Sara-Lisa Wallskog har optimeret adgangsforhold og rutiner, så klubben kan afholde træninger og kampe med det maksimalt antal deltager på 50. For eksempel omklæder et af ungdomsholdene denne dag ude i forhallen, imens det hold som netop har afsluttet træningen bruger omklædningsrummet. Det nye hold går ind til træning af én dør, imens det andet hold forlader hallen ad en anden udgang. På den måde mødes ingen af træningsholdene.

Men lige før prisoverrækkelsen til Sara-Lisa starter et pressemøde med Sundhedsministeren og flere andre på tv. Nu kommer der nye restriktioner i Storkøbenhavn, og det maksimale antal deltagere i fritidsaktiviteter sættes ned til 10. Det får ikke Sara-Lisa til at opgive.

"Nu må vi se nærmere på de nye regler, og så er jeg sikker på at vi finder en løsning. Vi har jo fået nogle dage til at omstille os. Men vi kommer til at aflyse isdisco om lørdagen, og kampe med tilskuere. Heldigvis holder vi snart juleferie, og forhåbentlig ser verden bedre ud efter nytår," smiler den glade prisvinder.

falcons ishockey dec 2020

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk