lørdag 26 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Daginstitutioner på vej til Bellakvarter

bella center lokalplan onlineBellakvarter kan se frem til nye daginstitutioner blandt andet en institution, der skal integreres i det eksisterende Bella Center

• Den nye lokalplan for området omkring Bella Center er netop vedtaget i Teknik- og Miljøforvaltningen på Københavns Rådhus, og der er lagt op til et betydeligt samarbejde mellem kommunen og Bella Center i den videre udvikling af Bellakvarter. Et af elementer er blandt andet et samarbejde om daginstitution, der ifølge lokalplanen kan integreres i Bella Centers eksisterende bebyggelse. Bella Center kan også komme til at lægge arealer til et kommende beboerhus og et evt. beboerhotel. De store arealer med p-pladser sløjfes og erstattes af p-huse. I stedet skal der opføres en række boliger, hvor der blandt andet bliver stillet krav om, at der skal gøres plads til butikker eller andre udadvendte aktiviteter i gadeplan.

Læs også: Grønt lys for højhus i Bellakvarter

Som tidligere skrevet kommer der også et boligtårn og derudover også et handelstorv, to erhvervsejendomme, et P-hus, en ny kongreshal og flere grønne pladser.
Med vedtagelsen af den seneste lokalplan for området er 80 % af det nye bykvarter lokalplanlagt. 

Læs mere om lokalplanen her

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

DEBAT: