onsdag 11 december 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader  anmeldelser

Stoffer, poesi og erotiske sange

film leonard cohen marianne ihlenNy dokumentar om sangeren Leonard Cohen og hans norske muse Marianne romantiserer de vilde 60’ere med fri sex, syre i den græske sol og et drømmende kulturliv.

Læs mere ... Anmeldelser

Storby-cowboys, dollars og en gammel kending

film el camino breaking badKult-serien Breaking Bad er tilbage, og nu er det op til den evigt uheldige anti-helt Jesse Pinkman at flygte fra politi og gangstere og redde sit eget liv.

Læs mere ... Anmeldelser

Dansk fotografkunst i norsk drama

film ud og stjaele heste 7Man mærker jagtgeværets skud, elvens brusen og hestenes klove i det sanselige og billedmættede drama Ud at stjæle heste om en ældre mand, der husker tilbage på en uforglemmelig og dramatisk sommer.

Læs mere ... Anmeldelser

Storbyslum, blod og indre dæmoner

film jokerI Joker får både systemet og forældresvigt skylden for Jokerens ondskabsfulde mani. En mani spillet mesterligt af hovedrolleindehaver Joaquin Phoenix i en rystende, psykologisk thriller-noir.

Læs mere ... Anmeldelser

Fjollet popcornsplat

film it2 pennywiseAnden del af chok-gyseren om den ondskabsfulde klovn Pennywise er alt for lang, men overlever på splat, sjov og ballade.

Læs mere ... Anmeldelser

En stjerneklar skuffelse

film ad astra promoNyt rumeventyr med Brad Pitt og Tommy Lee Jones som henholdsvis søn og far er gabende kedelig og ufrivillig komisk

Læs mere ... Anmeldelser

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme