mandag 13 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader  anmeldelser

Film: Blodigt familiedrama

film koed og blod 2192x1233Filmens styrke er skuespillet, da 17-årige Idas mor omkommer i en trafikulykke og nu bliver placeret hos sin moster, der styrer sin familie som en ægte matriark.

Læs mere ... Anmeldelser

Klog rekonstruktion af terrorangrebet i København

krudttoenden pressOle Christian Madsen viser sig fra sin bedste menneskelig side i hans følelsesladede og kloge skildring af terrorangrebet i København 2015, hvor to uskyldige mennesker blev dræbt.

Læs mere ... Anmeldelser

Man griner og græder

film En helt almindelig familieDet handler om forældrene selv snarere end børnene, da far springer ud som kvinde i en dansk kernefamilie.

Læs mere ... Anmeldelser

'De fem år' burde stadig vises på DR1

film de fem aarPå trods af et ukritisk helteportræt af den danske modstandsbevægelse, er ældgammel dokumentar om besættelsestiden et vigtigt historisk dokument fuld af unikke optagelser.

Læs mere ... Anmeldelser

En kultklassiker er født

film platformMed blod, splat, kannibalisme, et intelligent plot og åbenlys samfundskritik er spanske 'Platformen' en ny kultklassiker - aktuel under coronapandemien, og et værk som vil blive set på mørke værelser i mange år fremover.

Læs mere ... Anmeldelser

Overlevelse i Ødemarken

film decline inden faldet netflixAPå bare en time og godt tyve minutter fængsler ny Netflix-thriller en til skærmen, da en overlevelsestur for preppers i dybe sneklædte, canadiske skove ender i et blodbad.

Læs mere ... Anmeldelser

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: