Field’s genåbner mandag den 11. maj

 

foodlounge fieldsField's slår dørene op igen for kunder mandag den 11. maj. En samlet butiksskare er lykkelige for igen at kunne byde gæster og medarbejdere velkomne.

"Vi har forberedt os intenst på genåbningen, og det er essentielt for os at følge myndighedernes retningslinjer. Vores smitteforanstaltninger er på det højeste. Jeg er helt tryg ved at genåbne Field’s. Vi har gennem et tæt og konstruktivt samarbejde med butiksejere og chefer skabt rammerne for en sikker og god shoppingoplevelse for vores gæster og et sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere", siger Thomas Thomsen, Center Manager i Field’s.

Førsteprioritet har været at lave en plan for genåbningen, der sikrer sundheden og sikkerheden hos gæsterne og medarbejderne. Planen indebærer blandt andet nye og hyppigere rengøringsrutiner og klistermærker på gulvene, der guider gæsterne og sørger for at sikre afstand mellem dem. Der er opsat afspritningsstationer rundt i hele centret, som både medarbejdere og gæster opfordres til at bruge, ligesom informationsstandere og beskeder i højttalerne vil blive brugt til at minde gæsterne om retningslinjerne. Desuden vil indgange og udgange blive ensrettet, så gæsterne ikke kommer tæt på hinanden.

Samtlige restauranter i Field’s Food Lounge åbner først 18. maj, hvilket er i tråd med regeringens udmelding. Åbningsdatoen for Nordisk Films Biografer og trampolinparken BOUNCE er ukendt endnu.

 

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk