søndag 27 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Fashion Fair gennemføres i august

ciff youth outdorr bella center GIO3849Coronakrisen har giver Bella Center store udfordringer i forhold til afvikling af den årlige modemess CIFF i forbindelse med Copehagen Fashion Week. Men nu er det lykkedes at genneføre messen, endda med en ekstra dag.

CIFF gennemføres takket være et tæt og fokuseret samarbejde mellem Copenhagen Fashion Week, messerne CIFF og Revolver, samt organisationerne Dansk Mode & Textil og Wear, fortæller Malina Lebrecht Hye, Director of Exhibition Development hos BC Hospitality Group.

"Først og fremmest glæder vi os utroligt meget til august. Det er er et meget vigtigt og positivt signal at sende til branchen og vi er glade for at kunne gennemføre CIFF55 og fastholde København som en vigtig destination for modebranchen," siger Malina Lebrecht Hye.

Dette års CIFF bliver i en ændret udgave. Messen samler brands og buyers, samt innovation og bæredygtighed, og skal nu integreres mere i BC Hospitality Groups øvrige indholdsforretning. Målet er at skabe en rendyrket salgsplatform og arbejde både med de fysiske og digitale rammer. Messens layout skal konsolideres, og der skal rykkes sammen for i fællesskab at løfte omsætning og styrke branchen. Fællesnævneren skal være omsætning, fællesskab og fortsat grøn omstilling. Dersuden udvides CIFF med en ekstra dag, nemlig søndag.

Jens Obel, CEO hos DK Company Ikast & Copenhagen glæder sig over, at der er lykkedes at få en messe stablet på benene til august.
"Tilmed, at vi nu har søndagen med, så man giver kunderne muligheden for at tage personalet med, og de mindre butikker ikke behøver at lukke butikken, men kan deltage på messe, sørge inspiration og købe ind. Det er også dejligt, at tidspunktet er så tæt på den normale dato - jeg tror, at vi alle higer efter en vis form for normalitet".

Copenhagen Fashion Week finder sted fra 9. - 12. august. Afviklingen af CIFF og modeuge-aktiviteter bliver i trygge rammer, efter alle forskrifter og i fuld overensstemmelse med de retningslinjer og anbefalinger der udgår fra relevante myndigheder i forhold til at håndtere coronavirus.

CIFF er en fagmesse, der finder sted hvert halve år med brands fra hele verden, som bl.a. også omfatter CIFF YOUTH og CIFF SHOWROOMS.. Copenhagen International Fashion Fair (CIFF) er Nordeuropas førende og mest innovative modeplatform. Her præsenterer de førende brands deres bud på trends og tendenser på kuraterede områder.

Mere information om CIFF her.

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

DEBAT: