• Redaktionen
  • Business

ØICC Medlemsprofil: KLP Ejendomme A/S

soeren risager hansenØrestad Avis bringer løbende medlemsprofiler af medlemmer i netværket Ørestad Innovation City Copenhagen:

MEDLEMSPROFIL:
Søren Risager-Hansen, Adm. direktør for KLP  Ejendomme A/S på Edvard Thomsens Vej 10 i Ørestad City.

Hvorfor er I medlem af ØICC?
KLP Ejendomme er, som langsigtet ejendomsinvestor med en samfundsansvarlig profil, optaget af de vilkår og rammer vi indgår i og som påvirker vores investeringer.
Ligesom vi er aktive i grundejerforeningen i Ørestad City, er Ørestad Innovation City Copenhagen et naturligt forum for os at deltage i.
Vi besluttede os allerede i år 2000 for at investere i Ørestad og vi har siden opført to velfungerende store flerbruger kontorejendomme og vil inden længe opføre et nyt stort kontorprojekt på Kay Fiskers Plads.
Vi har derfor fulgt bydelens udvikling tæt og er imponerede over den innovationskraft der altid har kendetegnet Ørestad, ikke mindst i de mange spændende ejendomme der er bygget og byudviklings-projekter der fortsat er under vejs
Det er vores håb og forventning, at ØICC kan etablere en ny platform på tværs af de mange virksomheder, institutioner og læreanstalter der har deres virke i bydelen og som tilsammen repræsenterer en viden og kompetence på et højt internationalt niveau. Vi tror, at ØICC kan synliggøre samarbejdsmulighederne for aktørerne og gøre bydelen endnu mere attraktiv end den allerede er.

Hvad er det bedste ved placeringen af din arbejdsplads? Hvordan bruger du området omkring din arbejdsplads?
Ørestads absolutte styrke er den fantastiske beliggenhed, tæt på naturen og Københavns centrum med et både regionalt og globalt perspektiv, gennem Metro, Regionaltog, Motorvejen, Øresundsbroen og Københavns Lufthavn. Det fås ikke bedre.

Hvad er dine drømme eller ambitioner for det du arbejder med?
Aktuelt arbejde vi på at realisere vores planlagte kontorprojekt på Kay Fiskers Plads, der omfatter mere end 60.000 kvm byggeri og har forventet byggestart i sommeren 2018.
Med mere end 2.500 daglige brugere er ejendommen nærmest en ”urban landsby” og denne kritiske masse vil vi udnytte til at skabe en helt særlig markedsplads for ejendommens og byens brugere. Vores ambition er at bygge Skandinaviens mest spændende og innovative flerbruger kontorejendom og at befæste Kay Fiskers Plads, som det urbane centrum i Ørestad.

Hvad er det bedste ved den virksomhed du er en del af?
Det er inspirerende at være en del af en virksomhed, der både har en langsigtet horisont og den finansielle styrke, der gør det muligt at realisere en så ambitiøs plan, uden at have én eneste forhåndsaftale om en lejekontrakt på plads inden byggeriets sættes i gang.

Hvor eller hvornår tænker du bedst ? Hvad læser du i øjeblikket (fagligt såvel som ikke-fagligt)?
Jeg tænker bedst når jeg er sammen med mennesker der er ambitiøse, ser muligheder og vil udvikling. At indgå i kreative processer og samarbejde med andre mennesker, som fx omkring ØICC, er super inspirerende.
På den litterære front har jeg været optaget af Paul Auster og hans komplekse urbane skildringer og figurer. Senest hans murstens roman ”4 3 2 1”, som jeg fortsat er i gang med. Desværre var jeg ikke til stede, da han sidst i august i år var gæst på Københavns Universitet. Et møde, der var et fornemt eksempel på de muligheder der hele tiden opstår i bydelen, og som ØICC kan være med til at formidle.

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk