KLP har is i maven om milliardbyggeri i Ørestad

klp kay fiskers plads webcam onlineDen norske pensionskasse KLP lover noget ekstraordinært i forbindelse med ny kontorejendom på Kay Fiskers Plads

• Der skal tænkes helt nyt, når nye lejere skal lokkes til at flytte ind i KLP’s 65.000 kvadratmeter store kontorbyggeri på Kay Fiskers Plads i Ørestad City. Selskabet har allerede indgået aftale med konsulenter, der kan rådgive om sociale koncepter, som man kender det fra hotelbyggerier.

Læs også: KLP-byggeri henter hjælp fra hotelbranchen

KLP har i forvejen to andre store kontorejendomme på Arne Jacobsens Allé, og de indgår også i strategien med at få udlejet det nye byggeri.

"Vi markedsfører ikke tre selvstændige ejendomme, men 'en by i byen' som ét sammenhængende produkt. Det skaber et ekstraordinært fleksibelt tilbud i markedet, for med mere end 100.000 kvadratmeter kontor inden for en radius på 150 meter kan vi let tilbyde vores lejere nye lokaler, hvis deres behov ændrer sig," siger Søren Risager-Hansen, der er adm. direktør for KLP Ejendomme.

Unikt kontorkoncept
KLP har desuden udviklet sit eget netværkskoncept, som især er rettet mod iværksættere og mindre virksomheder. Konceptet omfatter såkaldte plug-and-play-løsninger, så det er nemt og hurtigt at flytte ind - og ud.

"Vi kalder det New Corporate Community, fordi det er et moderne kontorfællesskab i høj standard med både faste og fleksible kontorpladser og med rig mulighed for at netværke på tværs af brancher. Vi giver lejerne adgang til de mange faciliteter, vi i forvejen har i vores ejendomme – for eksempel lounge, mødelokaler, køkken, frisør, massageordning og motionsrum. Her får den mindre lejer del i faciliteter, der normalt ellers ville være forbeholdt større lejere. Co-working er virkelig slået igennem, og de fleste lejere er ikke bare interesserede i at få et skrivebord, men vil være del af et fællesskab," uddyber Søren Risager-Hansen.

klp3 kay fiskers plads 1Cafeer og butikker
Det nye byggeri på Kay Fisker Plads kommer til at koste omkring en milliard kroner og i forlængelse af dette byggeri, vil KLP også smide 40 millioner kroner i at optimere faciliteterne i de to eksisterende ejendomme i Ørestad.

“Vi har en af de mest centrale placeringer i Ørestad City med flere tusinde forbipasserende hver dag. Derfor indretter vi i den nye ejendom cirka halvdelen af stueetagens 10.000 kvadratmeter med cafeer, butikker og andre tilbud til både vores lejere og hele bydelen. Ved at inddrage byen skaber vi ekstra liv i de tre ejendomme, hvor mere end 5000 daglige brugere giver den kritiske masse, som gør det muligt for os at tilbyde noget ekstraordinært,” forklarer Søren Risager-Hansen.

Det nye KLP-byggeri på Kay Fiskers Plads kommer til at stå færdigt i 2021.

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk