COFFNGO er klar til genåbning

coffngo byparken 2020 133Også hos COFFNGO i Byparken gøres der klar til udeservering fra 21. april. 

"Vi planlægger at sætte stolene med afstand til hinanden, for at sikre distancen mellem kunderne. Desværre må vi også bede om en negativ test (coronapas), for at følge de nye regler for udeservering. Det gælder for dem der vil sidde på terrassen og nyde deres drinks. Udover det, vil der være sprit på alle bordene," fortæller Belinay Dölek, CEO i COFFNGO.

 COOFNGO har ikke ændret deres forretning under nedlukningn, da de ingen indendørs servering har, og det har ikke været aktuelt at lave udendørs servering i vinterperioden.

Under hele nedlukningen har Belinay Dölek mærket kundernes opbakning. COOFNGO har vbæret åben hele det seneste corona-år.
"Og vi har under hele nedlukningsperioden haft de sødeste kunder, som er altid er klar til at hjælpe os, før, under og efter nedlukningen," siger Belinay,

De seneste regler for genåbning:
Fra 21. april åbnes:
De store indkøbscentre og stormagasiner for almindelig handel med videre.
Desuden åbnes - med coronapas - udendørsservering på restauranter og caféer med videre, museer, kunsthaller samt biblioteker.
Desuden åbnes uden coronapas for indendørs idræt i organiseret regi for børn og unge under 18 år.

Fra 6. maj åbnes (med coronapas):
Indendørs servering på restauranter og caféer med videre, konferencer, spillesteder, teatre, og biografer og lignende øvrige lokaler, hvor der udøves kulturaktiviteter.
Desuden åbnes - med coronapas - for indendørs idræt for voksne over 18 år.
Sundhedsmyndighederne skal desuden overveje, om anbefalingerne vedrørende hjemmearbejde kan lempes.

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk