torsdag 29 oktober 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Naturparken: Rigtigt efterår

naturpark oktober bramgaes 2 degnDet kommer uanset om vi vil det eller ej – efteråret
Nu er det snart november, den sidste efterårsmåned, og vi har haft dejligt septembervejr, og også en fin oktober indtil nu, men nu trækker det sammen. 

Læs mere ... GODT LIV

Grævling registreret på Kalvebod Fælled

graevlingDer ventede et hold rævejægere noget af en overraskelse, da de i weekenden var på reguleringsjagt i Pinseskoven på Kalvebod Fælled.

Læs mere ... GODT LIV

Fire vilde heste på Amager Fælled

vildhest amager faelled foto kirstenheering5Efter hundrede af års fravær er den vilde hest tilbage på Amager Fælled.  Fire unge heste af racen Exmoor-pony blev i går sluppet ud på området langs Ørestads Boulevard, hvor de sammen med kvæget skal græsse og pleje naturen.

Læs mere ... GODT LIV

Ørestad Skøjte- og Ishockeyklub bliver til Skøjteklub Amager Ørestad 

skoejteklub amager orestad logobilledeØrestad Skøjte- og Ishockeyklub (ØSIK), som holder til i Ørestad Skøjtehal, har for nyligt ændret navn til Skøjteklub Amager Ørestad (SAØ).

Læs mere ... GODT LIV

Naturparken: Indian Summer

naturpark spind2 sep 2020 degnKirsten Degn skriver om årstidens gang i Naturpark Amager, og de mange oplevelser der venter ude på det store naturområde, året rundt. September byder på alt fra morgentåge og bær til store flokke af gæs og mange slags vejr.

Læs mere ... GODT LIV

Naturparken i september

naturpark sep 2020 sunset taage kirsten degnSeptember - den første efterårsmåned med hvad det indebærer af høj himmel, kølige morgener og lange skygger når solen skinner. Og duggen i de tidlige timer giver masser af fine edderkoppespind med perler og blade der glimter i solen. 

Læs mere ... GODT LIV

Naturparken netop nu

naturpark guldsmed aug kirsten degnKølige morgener – hedebølge i løbet af dagen – det er hvad august byder på. Men det har vi jo set før – når skolebørnene skal i gang igen, så vender sommeren tilbage. Men heldigvis kan man bruge morgen og formiddag til aktiviteter inden det bliver for varmt. Jeg har været i Søvang og Dragør for at opleve eftersommeren.

Læs mere ... GODT LIV

Hjernetræning hos kiropraktorerne i Ørestad

ditte andersen mindsocialFunktionel hjernetræning kan hjælpe folk med stress og hjerneskader. Flere hold er startet hos Ørestad Kiropraktik og Sundhed.

Læs mere ... GODT LIV

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: