Remiseparkens nye look

remiseparken BOGL 1Remiseparkens frodige natur, små dyrkningshaver og selvbyggerkultur bringes i spil på ny med BOGL og Rambølls vindende forslag til fornyelse af parken

• Remiseparken i Urbanplanen skal i de næste fire år omdannes og fornys, og det bliver efter en plan, som arkitektfirmaet BOGL og det rådgivende ingniørfirma Rambøll har lavet.
Vinderforslaget fra BOGL/Rambøll vil videreføre parkens kvaliteter, som har ”en helt særlig poesi med sin frodige natur, små dyrkningshaver og selvbyggerkultur”.
Samtidig skal der skabes nye mødesteder og fællesskaber, og være masser af tilbud til børn, unge, voksne og ældre, og give plads til ”både vild leg og eftertanke”. Et trtedie vigtigt formål med planen er at parken skal være med til at forebygge oversvømmelser ved skybrud. Derfor anlægges der nye søer.

remiseparken BOGL 2Illustrationer: BOGL Arkitekter.Fremtidsfest
Forslaget fra BOGL/Rambøll har vundet i konkurrence med to andre konsortier, og fredag eftermiddag 24. juni offentliggøres vinderforslaget ved en ’Fremtidsfest’ i Urbanplanen.
Her vil Teknik- og Miljøborgmester Morten Kabell (EL) afsløre tre nye projektforslag til udvikling af Urbanplanen Syd. Der hvor det gamle Solvang Center er revet ned. Planen for Remiseparken indgår sammen med de tre nye forslag i udstillingen ’Urbanplanen i år 2020’ som kan ses på Solvang Bibliotek hele sommeren. En stor arkitekturmodel vil vise alle de forskellige udviklingsprojekter, der er sat igang i Urbanplanen.
Fremtidsfesten i Urbanplanen starter kl. 14.30 ved Solvang Bibliotek. Der vil være milkshakes, lirekassemusik og ballondans.

DEBAT:

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk