Marie Carmen Koppel skaber julestemning i Ørestad

marie carmen koppel higresLørdag 5. december besøger sangerinden Marie Carmen Koppel alle Balders ejendomme i Ørestad. Her går hun fra gård til gård og synger velkendte julesange for at sprede julestemning i hele området.  

Julen er hjerternes fest og en tid, som normalt rummer nærvær og fællesskab. Men som med alt andet i år har coronaen sat en grænse for, hvor tæt mennesker bør omgås. ejendomsselskabet Balder vil derfor bringer julen hjem til beboerne. På lørdag  5. december, kl. 14.00-17.00 kan beboerne i Ørestad se frem til at komme i julestemning, når Marie Carmen Koppel lægger vejen forbi alle Balders syv ejendomme i bydelen, som er Bastionen, Elsehus, Fælledkanten, Fælledudsigten, Hesteskolen, Lavetten og Stævnen (II).

“Mange af årets store julearrangementer er aflyst, både for virksomheder og private. Derfor vil vi gerne gøre lidt ekstra for vores lejere i denne lidt anderledes juletid. Vi har været så heldige at kunne indgå et samarbejde med den kendte sangerinde Marie Carmen Koppel, der med nærvær og varme vil synge julen ind. Vi håber, det vil sprede glæde og god stemning i hele Ørestad,” fortæller Balders ejendomsdirektør Christina Holberg Fenger.

Læs mere om, hvornår Marie besøger de forskellige ejendomme her: Balder.dk/jul2020  

  

 

 

 

 

 

 

 

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk