ORANGO - Ny café i Ørestad

orango 2351I Copenhagen Towers er der åbnet en ny 'hemmelig' café i stueetagen. ORANGO byder blandt andet på et kafferisteri, hvor man kan få lagret sin personlige favorit ristning. Orange vil nemlig slet ikke være hemmelig, men servere Ørestads bedste kaffe til både beboere, hotelgæster og ansatte i byen

ORANGO er en del af BC Hospitality Group, tidligere Bella Center A/S, som i dag ejer og driver Htoel Crowne Plaza, Copenhagen Towers, Bella Center og Hotel Bella Sky i Ørestad. Cafeén ligger ud til ørestads Boulevard i bunden af det tårnhøje Copenhagen Towers og lige ud til den nye atriumgård hvor 60 høje oliventræer skaber en helt spekcil junglestemning.

Inde i caféen er alt klar til at modtage kunder og gæster. Emma Lindgren er cofee shop manager på ORANGO, som er åbnet stille og blødt i begyndelsen af februar.

orango 2355Emma serverer smagsprøver på den etiopiske kaffesort, der bruges til stempel- og areropres kaffe."Vi har arbejdet meget med at finde de helt rigtige kaffesorter, både til espresso, filterkaffe og Aeropres kaffe. Espressokaffen kommer fra Indonesien, hvor BC Hospitality Group har været med til at opbygge et nyt bæredygtigt kaffemærke Orangutang, hvor en del af indtægterne går til beskytte bestanden af orangutanger på Sumatra", fortæller Emma Lindgren imens hun viser rundt.

Andre kaffesorter er valgt til filterkaffen, som ristes, males og filtreres på stedet, imens kunden ser på. Her er det etiopisk kaffe der bruges. Og endelig kan man også vælge mellem nogle mexikanske kaffebønner, når man skal have sin favoritkaffe. Det er nemlig sådan, at man på ORANGO's kafferisteri kan få gemt sine helt egne præferencer i forhold til ristningen af bønnerne.

"Der er plads til flere hundrede instillinger og profiler i masknens computer. Når kunden kommer, kan han eller hun så finde sin profil frem og få maskinen til at riste bønnerne præcis som man ønsker det", siger Emma Lindgren.

orango 2369Café ORANGO ligger lige ud til Ørestads Boulevard og vil få udendørsservering til sommer. Foreløbig har der ikke været så forfærdelig mange mennesker forbi ORANGO, men der har heller ikke været nogen form for markedsføring.

"Vi har valgt en blød åbning for at kunne finjustere det hele. Blandt andet har vi fået udviklet særlige playlister til vores café. Hvis du hører godt efter kan du høre orangutangernes stemmer i lydmikset", siger Emma.

Udover alle de særligt udvalgte kaffesorter og kaffetyper, kan man på ORcph towers atrium 2348ANGO få juice, vand, kager, brød og frugt, som leveres friskt fra Crowne Plaza's køkken hver dag. I den bagerste ende af caféen er der indrettet nogle borde og arbejdsstationer med stik, så man kan sidde og arbejde med sin computer på caféen.

"Vi er klar til at holde åbningsfest i begyndelsen af marts, og vi satser virkelig på at vores café bliver en stamcafé for beboerne i Ørestad", siger Emma Lindgren.

Café ORANGO. Copenhagen Towers. Ørestads Boulevard 114-118. Åbningstider: Hverdage: 7.30 - 18.00. Fra 22. februar: Hverdage: 7.30 - 18.30 og Weekend: 9.30 - 16.00
Atriumgården i Copenhagen Towers har offentlig adgang og kan bruges som opholdsrum eller mødested for hele Ørestad.

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk