KLP-byggeri henter hjælp fra hotelbranchen

klp3 kay fiskers plads 1Der skal være ekstragod service til de virksomheder, der flytter ind i det nye kontorbyggeri på Kay Fiskers Plads

 • Et kontorfællesskab er i dag meget mere end blot et skrivebord og en kaffemaskine. Der skal også en god service til i form af en reception og faciliteter til afholdelse af møder, men det er ikke nok for KLP, der i øjeblikket opfører kontorfaciliteter for lige omkring en mia. kroner på Kay Fiskers Plads. Derfor har de hyret partner i TN Concept & Design Pia Bøgeskov til at udtænke de bedst mulige services til de kommende virksomheder. Hun har først og fremmest erfaringer fra hotelbranchen, og det kan komme KLP-byggeriet til gavn, siger hun.

“Det kan være, at receptionen i fremtiden hedder noget helt andet. Det kan være stedet, hvor man få den hjælp, man plejer at få i en reception, men måske også hjælp, hvis man har en gæst, hvis fly er forsinket, så vedkommende skal have ombooket sin flybillet. Eller hvor går man hen sidst på aftenen og får en cocktail med den her gæst? Det er hele hoteloplevelsen, hvor man også kan få renset sit tøj eller få mad døgnet rundt. Vi hjælper nu KLP med at finde leverandører til det hele, men det er KLP, der indgår kontrakterne med operatørerne,” siger hun til Børsen.
Det store kontorbyggere forventes afsluttet i 2021, men allerede nu er Pia Bøgeskov på jagt efter relevante operatører.

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk