torsdag 29 oktober 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Sådan kan du spare penge i din hverdag   

partnertekst black friday tilbud 27 10 2020Går du og drømmer om, at du får lidt mere luft i budgettet, så der er flere penge til opsparing, rejser og fremtidsdrømme? Det er næsten altid muligt at skære ned et eller andet sted, så du kan spare nogle penge. Det handler bare om at prioritere og finde ud af, hvor du skal starte henne. 

Læs mere ... Sponseret indhold

Derfor skal du benytte dig af online marketing

sponsor partnertekst geniadsDer kan være mange ting at se til, når man driver en virksomhed, eller hvis man er iværksætter, og det kan derfor være en god idé at kunne holde flere bolde i luften på én gang. Ofte er der ting, der skal opprioriteres, og det betyder også, at der er ting, der bliver nedprioriteret. Synes du, at det er svært at blive klog på online marketing og fordelene ved det, så skal du læse med her. 

Læs mere ... Sponseret indhold

2 tips til valg af tørretumbler 

partnertekst orestad skousen 26 10Det kan være en stor hjælp af have en tørretumbler i hjemmet. I stedet for, at du skal bruge tid og energi på at hænge alt vasketøj op på et tørrestativ, kan du blot smide det hele ind i tumbleren. Herfra går der højst et par timer, og så er dit tøj tørt og klar til brug, mens der kan gå et døgn eller mere før det bliver tørt på tørrestativet. Det er klart en investering, som er noget værd, hvis du er træt af at bruge alt for meget tid på tøjvask.

Læs mere ... Sponseret indhold

Sådan får du hverdag og praktiske ting til at gå op i en højere enhed

partnertekst godt smilHar du ofte travlt, og finder du dig selv i at stresse over, hvordan du skal få tingene til at gå op i en højere enhed, så er det endnu mere stressfuldt for dig, når der tikker en SMS ind på din mobil, hvor der står, at det er tid til at få tjekket dine tænder. 

Læs mere ... Sponseret indhold

Det perfekte teambuilding-arrangement med op til 180 deltagere

partnertekst escaperoom 26 10 2020Escape Room er den perfekte måde at ryste en gruppe af kollegaer sammen på. Teambuilding bliver mere og mere populært på danske arbejdspladser, og hvis du er på udkig efter et arrangement, som kommer med et veludviklet koncept samt udfordringer for alle, skal du overveje at tage kollegaerne med i Escape Room, næste gang I har et firmaarrangement. 

Læs mere ... Sponseret indhold

Sådan vælger du den bedste håndsprit

partnertekst orestad apopro 15 10Man må i sandhed sige, at håndsprit inden for den senere tid for alvor er blevet et allemandseje og et helt uundværligt middel i enhver husstand i bekæmpelsen mod den globale pandemi. Men med den store efterspørgsel på håndsprit af god kvalitet følger der også et kæmpe udvalg, hvoraf nogle produkter er mere effektive end andre. I denne artikel giver dig et samlet overblik, så du bliver klædt godt på forud for dit køb.

Læs mere ... Sponseret indhold

Hvordan sparer du på fyringsolie? Find svaret her

partnertekst circlek 23 10 2020Få brændsel til fyret i form af fyringsolie, hvor du finder flere firmaer, der både kan give dig gode tilbud på olie og flere typer olie at vælge imellem. Fx finder du billig fyringsolie hos CircleK, som giver dig adgang til at vælge mellem deres Basis fyringsolie og en Premium fyringsolie. Forskelle er:

Læs mere ... Sponseret indhold

Derfor bør du overveje en WordPress hjemmeside til din virksomhed

partnertekst stepupmedia.dkMarkedsføringen bliver i højere og højere grad digitaliseret. Førhen gjorde man brug af eksempelvis avisannoncer og plakater for at få kunder i butikken. Sådan fungerer det ikke længere. I dag går langt de fleste danskere på nettet, hvis de skal erhverve sig et nyt produkt. Derfor bliver du som virksomhedsejer nødt til at følge med strømmen.

Læs mere ... Sponseret indhold

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: