torsdag 29 oktober 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Fremragende karakterarbejde i Viggo Mortensen-debut

falling film anmeldelse1'Falling' - om forholdet mellem en far og en søn - skildrer et generationsopgør med lige dele humoristisk vanvid og dyb alvor i Viggo Mortensens debut som instruktør.

Læs mere ... Anmeldelser

Action og adventure stjæler billedet fra de gode intentioner

film lovecraft country trailerPlottet i HBO-serien Lovecraft Country minder desværre om så mange andre letvægtige action-adventure-serier, men vinder på kunstneriske virkemidler og et racepolitisk opråb.

Læs mere ... Anmeldelser

God optakt til præsidentvalg

trump biden frontlineDer skydes lidt til venstre og meget til højre i ny portræt-dokumentar om de to præsidentkandidater, der har hver deres måde at løse kriser på.

Læs mere ... Anmeldelser

Sjov, ballade og et sidste farvel

film the farewellDer er humor og rørende afsked i ny amerikansk komedie om en ung kvinde, der tager fra USA til Kina for at tage afsked med sin kræftsyge bedstemor, der ikke ved besked.

Læs mere ... Anmeldelser

En dansk nyklassiker er født

film drukThomas Vinterbergs nye komediedrama Druk har mesterligt skuespil, man griner derudaf og alligevel giver den nødvendig dybde til at skabe en ægte storfilm.

Læs mere ... Anmeldelser

Suverænt Selvrefererende Stodder

film the gentlemenGuy Ritche ligner sig selv. Sommetider så meget, at han spænder ben for historien i The Gentlemen, men for det meste til både stor morskab og filmisk fryd.

Læs mere ... Anmeldelser

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: