onsdag 11 december 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Vi kræver at kommunen finder en ny løsning

karen heltoft murray 7819Københavns Kommune har besluttet at flytte et udsnit af Ørestad Skoles elever til midlertidige ’pavilloner’ på en parkeringsplads i nærheden af Amager Fælled Skole fra sommeren 2020. ’Pavillonerne’ ligger 4km væk fra elevernes distriktsskole, og de skal være der i 3 år.

Læs mere ... Debat

Hetz mod bilister blev mindsket

cecilia lonning skovgaardDe Konservative i København glemte at takke Venstre i Jakob Næsagers (K) indlæg I Ørestad Avis 16. oktober, hvor han beklager sig over, at licenserne for at have bil i København stiger i pris.

Læs mere ... Debat

Hvor blev de grønne områder af?

franzi jung moeller 2684Jeg flyttede til Ørestad City i 2015 fra Hvidovre, hvor jeg har boet i 55 år. Jeg er så heldig at jeg bor med udsigt til Byparken hvor jeg kan se ned på en legeplads og på hundegården og det er en fornøjelse at se på livet i Parken.

Læs mere ... Debat

Det skal være trygt at dyrke idræt i hallerne

franciska rosenkilde 1030Ballade og hærværk i kommunens idrætshaller skal være fortid. Forældre skal trygt kunne sende deres børn hen i den lokale hal og spille basketball, håndbold og fodbold.

Læs mere ... Debat

Vælg dine venner med omhu

jakob naesagerMan skal ikke have boet ret længe i Ørestad for at vide, at parkeringspriserne i Ørestad er urimeligt høje.
Læs mere ... Debat

Idræt og leg på taget

jens kristian luetkenDet er ingen hemmelighed, at den kommende skole på Hannemanns Alle bliver bygget på et meget presset areal.

Læs mere ... Debat

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme